VM bronze til Team Soffe og Samlet Rangliste til Salty Dog

Så står vi her Mandag den 7. Oktober og VM samt årets sidste rangliste stævne er netop overstået.

For at starte med VM, så må man sige hvilket VM, ikke nok med at 2 danske både var på linjen i San Francisco, samt yderligere et par danskere der havde invaderet et par udenlandske. Nej det var ikke nok, faktisk så ville team Soffe det med Kim Christensen ved roret en hel del anderledes.

Således sluttede team Soffe af med det bedste resultat nogensinde for en dansk Melges 24, da teamet gennem flot sejlads gennem hele stævnet, sejlede sig til en 3 plads og en plads på podiet sammen med Full Throttle og Blue Moon, et virkelig imponerende resultat og vi bør alle kippe en gang med flaget over det flotte resultat af Kim og besætning, de har for alvor sat det danske flag på Melges kortet og fra blot at være et land i stor vækst har vi nu også en båd der blander sig med de helt store.

Stort tillykke herfra til Team Soffe.

Men VM blev sejlet færdig startede årets sidste rangliste også og der var 10 både på startlinjen i Hellerup til årets sidste regatta. Stævnet hvor hele 11 sejladser på 2 dage blev gennemført blev vundet af Salty Dog med Peter Warrer ved roret og med dette resultat blev det faktisk også en samlet rangliste sejr til Salty Dog efter en serie på 27 sejladser fordelt på 3 stævner.

Ranglisten er derfor opdateret og kan findes her

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier