Nyt fra Kasseren – Kontigent for Sæsonen 2014

Det er SUPER at se at der over vinteren er kommet mange nye både til det danske fleet.

For at vi kan have en velfungerende klasseorganisation og deltalese i international stævner er det nødvendigt med medlemskab af DMCA.

Er du ny bådejer, eller har du skiftet sejlnummer, så send venligst en mail til kasserer@melgesclass.dk

Indeholdende

Sejl nummer

Klub

Ejer navn,  adresse og telefon

samt email

Samtidig er det også vigtigt at alle nuværende medlemmer også får fornyet deres medlemsskab, og især for de der skal ud og sejle i Europa i April og Maj er det vigtig at betalingen falder snarest således i kan blive registreret som medlemmer, både her på siden, samt i IMCA´s arkiver. Derfor bedes i sørge for at den årlige indbetaling af kontingent til DMCA, kontingent 1.000,00 overføres til konto 9050 4575754290 senest 25. april med angivelse af navn og sejlnr, samtidig må i meget gerne sende en mail til kasserer@melgesclass.dk med oplysninger om betaling samt mailadresse, da vi skal være sikre på at vi har jeres rigtige adresser i registret. Og igen husk at skal i deltage i Portoroz, skal vi gerne have betalingen inden således i kan blive registreret.

mvh

Mads Holmer

Kasserer Dansk Melges 24 Klub

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier