Team Soffe genvinder DM i Frederikshavn

SONY DSCSkal sejlerne føle sig som de vigtigste så gjorde de det i høj grad ved det netop overståede DM for Melges 24 i Frederikshavn.

27 både var til start til dette års DM, hvor sejlere fra både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland havde indfundet sig på startlisten, og med 8 gode race fordelt ud på 3 dage, blev der for alvor vist sejlsport i høj klasse i farvandet ud for Frederishavn.

Som nævnt var sejlerne i høj grad de vigtigste under stævnet, om det var på vand eller på land. Gode baner og en service på land fik især gjort at det sociale i Melges 24 klassen blev styrket under dette stævne.

Forsvarende Danmarks mester, og nummer 3 fra VM i San Fransisco, Kim Christensen og Team Soffe, fik på overbevisende vis fejet al modstand til side og kunne allerede efter 7 sejlads kalde sig Danmarks Mestre, 6 første pladser af 8 mulige viser et utroligt højt niveau af besætningen fra Egå.

Kampen om sølv blev en kamp mellem Hellerup mandskabet Team Whoosah med Marc Wain ved roret og de lokale sejlere i melges.dk med Kris Houmann ved roret. Og det blev en kamp der kom ned til sidste sejlads før end at melges.dk kunne tage sølvet hjem til stor tilfredshed for de mange lokale der var kommet på havnen for at bakke op. Dette blev for melges.dk sølv for andet år i træk, mens Team Whoosah med blot 2 år i klassen for alvor er kommet godt frem i feltet.

Dette DM viser også at et rigtig godt niveau blandt de danske sejlere og med VM i Middelfart arrangeret af Match Racing Denmark i 2015, bliver det spændende at se om der igen kan hjemføres ædelt metal af de danske sejlere.

Samlet resultatliste

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier