Dansk Melges 24 Klub får langt bedre forhold

image001

Med Sails Supports etablering som forhandler af Melges i Skandinavien kan danske Melges-sejlerne se frem til langt bedre støtte under kapsejladser i Skandinavien.

Danske Melges 24-sejlere får adgang til en langt bedre service af bådene i Danmark. Det skyldes Sails Supports etablering som Melges-forhandler i Danmark i år og fra 2016 i hele Skandinavien. Aftalen med Melges betyder for Sails Support, at den københavner-baserede maritime service-virksomhed frem over kan tilbyde alle former for salg af Melges-produkter, service, vedligehold og indendørs vinteropbevaring af Melges-både i Danmark og Skandinavien.

Sails Support har på nuværende tidspunkt dog ikke den samme erfaring med klassen som Dansk Melges 24 Klub. Direktør Morten Halkier håber derfor, at klubbens medlemmer vil være behjælpelige med gode råd og erfaringer fra klassen.

”Vi er både stolte og glade for at fremover at skulle yde service til medlemmerne af Dansk Melges 24 Klub. Men vi har ikke alt på lager fra dag ét, og det tager tid at opbygge såvel lageret som erfaring med service af bådene. Derfor har vi brug for medlemmerne af Dansk Melges 24 Klub til at fortælle os, hvad vi skal have hjem, ligesom vi er meget lydhøre over for gode råd og sparring,” siger Morten Halkier.

Han kom selv i kontakt med direktøren for Melges i Europa – den karismatiske italiener Federico Michetti – under et Melges 20 stævne i Miami i december. Derefter gik det stærkt med forhandlingerne, og aftalen blev underskrevet i midten af marts.

Med aftalen sikrer Melges sig en professionel samarbejdspartner i Skandinavien, som vil kunne tilbyde de skandinaviske Melges-sejlere alle former for reparationer, forbedringer og optimeringer af bådene.

Allerede under Hellerup Sejlklubs påskestævne 4.-6. april vil Sails Support være til stede og tilbyde akutte småreparationer, ligesom Sails Support vil være til stede under VM i Middelfart i juni-juli og DM i Sundby i august.

”Vi håber, at mange af Melges-sejlerne vil benytte påsken til at stikke hovedet inden for og hilse på i vores servicevogn. Vi glæder os i hvert fald til at møde Melges-sejlerne og til et godt frugtbart samarbejde fremover,” siger Morten Halkier.

Du kan kontakte Sails Support via hjemmesiden www.sailssupport.eu  eller på telefon 36 75 52 80.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier