Team TopGun dansk ranglistevinder 2015

Efter 4 ranglistestævner i 2015 vinder DEN 761 Team Top12105991_10153686575859931_8117099162329510544_nGun med Peter Havn ved roret en sikker sejr på den danske rangliste. Peter Havn som gennem sæsonen har været meget aktiv på kapsejladsbanen, er også den eneste af de danske både, der har deltaget i alle rangliste stævnet. Peter Havn har sejlet en stabil sæson sammen med hans gaster; Søren Andersen, Kristian Schaldemose og Josefine Boel Rasmussen. De slutter en god sæson af med en sejr i 4. og sidste ranglistestævne i Skovshoved.

 

Marc Wain og hans team Whoosah bliver 2. bedste dansker på rangliste og Team Soffe med Kim Christensen ved roret nr. 3. Begge teams har haft svingende præstationer gennem sæsonen, men primært vist gode takter og har været meget aktive på både den danske og den internationale kapsejladsbane.

Næste års Rangliste

Generelt har den danske Rangliste i år været skubbet lidt i baggrunden, bl.a. pga. det store fokus der har ligget på VM i Middelfart i sommers. I næste sæson vil den danske Melges bestyrelse gerne forsøge at skabe mere fokus omkring den danske rangliste. Der vil derfor komme forskellige tiltag, der gerne skulle sikrer, at vi samler de danske både til få relevante stævner og at vi får meldt ud i god tid, hvem der deltager hvornår. Dette håber vi fra klassen, at i som sejlere, vil hjælpe med at støtte op om.

Fra klassens side skal der lyde et stort tillykke til Peter Havn og Team Topgun på DEN 761 med den suveræne sejr på Den Danske Rangliste 2015.

Resultaterne samlet over de 4 stævner:

Rangliste 2015

4 comments to Team TopGun dansk ranglistevinder 2015

 • Peter Warrer

  Vigtigt for tilslutning til vores stævner at der ikke er dato sammenfald mellem M24 og Sejlsportsligaens stævner.

  Hilsen Peter

  • Joastorebjerg

   Hej Peter.

   Det forsøge vi meget gerne at prioritere, men er desværre lidt presset af at DS melder deres datoer til sejlsportsligaen meget sent ud, og at vi også skal passe ind med den internationale kalender i nogen højere grad end de andre sportsbåde.

   Mvh Joa

 • Peter Warrer

  Tillykke til TopGun-besætningen!

 • […] Team Top Gun med Peter Havn, Søren Andersen, Josefine Boel Rasmussen & SSFs Kristian Schaldemose i DEN 761 ‘Top Gun’ napper førstepladsen på årets danske Melges 24 rangliste med en sejr i 4. og sidste ranglistestævne i Skovshoved. Og sandelig om ikke vi på ranglistens andenplads finder SSFs Marc Wain og hans team Whoosah. Det skriver Joa Storebjerg om på Melges 24 klubbens website. […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier