Året der gik – Formandens beretning

Tak for sæsonen 2016

2016 var en sæson, der desværre har båret præg af mindre tilslutning til stævner, desværre må vi sige, men det må vi tage til efterretning, og se om vi kan få lidt mere gang i sæsonen 2017.

Nogen har solgt, nogen har købt. Til det vil jeg gerne sige; på gensyn til jer der solgte, og ikke mindst velkommen til jer der har købt, vi glæder os til at se jer på banen i den nye sæson.

Det har også været min første sæson som formand for klassen. Det har man måske kunne mærke lidt. Der har været en del at lære, men tror nu, at jeg er ved at få nogenlunde styr på det, om ikke andet, så har den nye bestyrelse, som vi fik til generalforsamlingen til DM i Skive i år, stor lyst til skabe noget, og jeg kan mærke at de gerne vil det! Der er fart på og jeg er overbevist om at 2017 bliver et rigtigt godt år, hvorfor der skal lyde en stor tak til dem for at melde sig til dette vigtige arbejde.

Personligt håber jeg at lysten vil fortsætte, samt at flere vil hjælpe til med at skabe fremgang, og bakke op omkring klassen. Man behøver ikke sidde i bestyrelsen for at kunne sætte sit præg på klassen.

Melges 24 klassen er, som de flest andre drevet af frivillig arbejdskraft. Så meld jer under fanerne, så vi kan få bedre stævner, måske flere træningsamlinger. Måske er der nogen, som har lyst til at at skaffe klassesponsorer, som kunne sponsorere præmier til den samlede rangliste. Meld endeligt ind.

Stor tak til alle arrangører for at afholde stævner i 2016, jeg håber at I melder ind igen i fremtiden.

 

2017 sæsonen venter lige om hjørnet. Det bliver forhåbentlig en sæson med mere “fart” på, og større deltagelse.

Bestyrelsen har nogle ideer/projekter i støbeskeen, som vi meget gerne vil fortælle om, men vi vil gerne have, det hele på plads med sikkerhed inden vi melder noget ud.

Vi har 4 danske rangliste stævner i 2017:

3 dages Påskestævne i Hellerup til at sætte ranglisten i gang.  14-16 april.

En tur til Horsens d 13-14 Maj.

DM i Hornbæk d 18-20 august.

Sidste chance for revanche, Korsør d 30 september til 1 okt.

 

Ud over disse stævner er der også ESS (European Sailing Series), VM i Finland, Kieler Woche osv.

2017 sæsonen byder også på et nyt tiltag i den skandinaviske Melges 24 klasse. Der kommer et nordisk mesterskab, som vil blive afholdt sammen med det svenske mesterskab i Marstrand d 16-18 juni. Dette stævne vil også være en del af ESS. Lad os håbe, at vi kan lokke flere besætninger, uden for de nordiske lande, til at komme og deltage. Vi håber også, at der er flere af de danske besætninger, der vil tage ud af landet og repræsentere Dannebrog.

Vi ser jo gerne at udenlandske både kommer til vores danske stævner, og de andre lande har samme ønske, de ser også gerne at vi kommer til deres.

Je kan kun anbefale alle til at tage til SM/NM i Marstrand og NM (Norsk) i Hankø. Det er så fede/flotte og specielle steder at sejle og de plejer at ha helt styr på det, både på vand og på land.

Jeg vil gerne opfordre alle til at deltage aktivt, både på banen og ikke mindst udenfor, og møde op til stævnerne både i DK og udlandet i 2017

Til sidst vil jeg sige tak for et godt år, og ønske jer alle et forrygende nytår, vi ses på vandet.

 

Marc Wain Pedersen, DEN 634 – Formand i Dansk Melges 24 Klasse.

Marc Wain ses her til Race Rigtig i Rungsted i 2013. Et stævne hvor besætningen vandt Marcs vægt i øl.

Marc Wain ses her til Race Rigtig i Rungsted tilbage i 2013. Et stævne hvor besætningen vandt Marcs vægt i øl.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Kategorier